Popular Posts

Εκκενώσεις ψήφων

Ό,τι βολεύει τον καθένα, μην σκάτε. Περάστε το με νομοσχέδια, με τροπολογίες, με εγκυκλίους με ό,τι σάς γουστάρει. Τι κάθεστε και ψηφίζετε μέσα στην Βουλή γιατί σπαταλάτε χρόνο με τι ερωτήσεις κάνει ο ένας και με τι απαντάει ο άλλος; Μην χαλάτε τζάμπα χαρτιά και μελάνια και ώρες πολύτιμης τηλεοπτικής θέασης με το να αναλύεται την πουστιά που κάνετε νόμιμα. Βάλτε κώλους στις οθόνες να χαζεύει ο κόσμος και πίσω από τους κώλους κάντε εσείς την δουλειά σας ανενόχλητοι.
Ακόμα παραμένει το ερώτημα τι διάολο θέλουν τις εκλογές. Υπέρμαχοι της σταθερότητας, τί χολοσκάτε με το ποιος θα ψηφίσει ποιον αφού όλα τα περνάτε όπως θέλετε και όποτε θέλετε. Ο νοικοκύρης Μεϊμάρακης έκανε την καλύτερη πρόταση από όλες τις αρλούμπες που ακούγονται εδώ και 6 χρόνια από τους σωτήρες. Το Σύνταγμα θα πρέπει να αναθεωρηθεί έτσι ώστε να είναι ελαστικό σε ό,τι θέλει να περάσει η οποιαδήποτε κυβέρνηση. Σύνταγμα βρακολάστιχο. Τεντώνει και τα χωράει όλα. Έτσι μπράβο, ντε. Θέλει ο σωτήρας κυβερνήτης να αφαιρέσει την ζωή σε 100,000 ανασφάλιστους γιατί η τρύπα των εσόδων δεν κλείνει και τα συσσίτια στοιχίζουν; Πολύ απλά τραβάμε το βρακολάστιχο Σύνταγμα και νομιμοποιούνται οι ευθανασίες.
Τι τυραννάτε τους κακομοίρηδες Τραπεζίτες με τα κωλόσπιτα των 80 τετραγωνικών που είναι υποθηκευμένα; Πάει ο κάθε κακομοίρης και απασχολεί τον υπάλληλο με κλάψες και γκρίνιες για να μην του κάνουν  κατάσχεση. Κάντε έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη την Τράπεζα να ανεβοκατεβάζει τα ενοίκια όσο θέλει και να πουλάει σύμφωνα με το πόσο ανεβαίνει η αξία πετώντας έξω τον λεχρίτη που ήθελε να φτιάξει σπίτι. Άκου εκεί, που ήθελες και σπίτι, ραγιά. Άλλωστε οι Τραπεζίτες στο είπαν ξεκάθαρα: Δεν θα σας πάρουν τις παράγκες σας το 2015 γιατί δεν τους συμφέρει. Θα τις πάρουν όταν ανεβούν οι τιμές. Ο ραγιάς θα την χάνει την παράγκα για 1,000 ευρώ και ο ιδιοκτήτης Τραπεζίτης θα την πουλάει σε κοράκι 50,000 ευρώ. Πότε θα γίνει αυτό; Μα όποτε τα μεσιτικά γραφεία που είναι θυγατρικές των Τραπεζών θα δώσουν το σήμα εκκίνησης , δηλαδή όποτε πάρουν το μήνυμα από τα διεθνή κοράκια να κάνουν το τελικό ντου. Δεν τους συμφέρει ακόμα να είσαι άστεγος, προ
< >
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Get Update Article on FacebookX

Find Us on Facebook

Get Update Article on Google+X

Follow Us on Google+